Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Gmina Walim

Kolorowy pasek

Uchwała XIII/78/07 z dnia 2007-10-25 - w sprawie uzupełnienia składu osobowego Komisji Kultury Sportu i Turystyki

w sprawie uzupełnienia składu osobowego Komisji Kultury Sportu i Turystyki


 

Uchwała Nr XIII/78/2007
Rady Gminy w Walimiu
z dnia 25 października 2007 r.


w sprawie uzupełnienia składu osobowego Komisji Kultury Sportu i Turystyki


Na podstawie art. 18 ust. 1 w związku z art. 21 ust. 1 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (tekst jednolity Dz.U. z 2001 Nr 142, poz. 1591 z późĹ?.zm.) w związku z § 19 Uchwały Nr V/19/2003 Rady Gminy w Walimiu z dnia 20 stycznia 2003 w sprawie Statutu Gminy Walim
Rada Gminy w Walimiu uchwala co następuje:


§ 1

Do składu osobowego Komisji Kultury Sportu i Turystyki Rady Gminy w Walimiu powołuje się Radną Katarzynę Drożdż

§ 2

Wykonanie uchwały powierza się Wójtowi Gminy

§ 3

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjącia





Przewodnicząca Rady Gminy
Zuzanna Bodurka


U Z A S A D N I E N I E

do Uchwały Nr XIII/78/2007 w sprawie uzupełnienia składu osobowego Komisji Kultury Sportu i Turystyki
W związku z wygaśnięciem mandatu Radnej Katarzyny Anety Borowiec, należało uzupełnią skład Komisji Kultury Sportu i Turystyki, którego członkiem była Radna Katarzyna Aneta Borowiec. Skład został uzupełniony o nowo wybraną Radną Katarzynę Drożdż. Podjącie uchwały uważa się za zasadne.

Metadane

Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Wioletta Sowa
Data wprowadzenia:2007-12-21 14:22:21
Opublikował:Wioletta Sowa
Data publikacji:2007-10-25 00:00:00
Ostatnia zmiana:2011-05-07 19:25:34
Ilość wyświetleń:812

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij